Timberprint: Wij printen op hout! Maak kennis met de trend van 2013.

PRINTEN OP HOUT

Een foto op hout leeft! Het heeft een natuurlijke uitstraling doordat de print per houtsoort of structuur anders reageert. Timberprint biedt u stapsgewijs allerlei combinaties voor uw unieke print op hout. Zo kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, kleurstellingen (natuurgetrouw, sepia, zwart-wit) en allerlei formaten.

VELE HOUTSOORTEN MOGELIJK

Met onze printer zijn wij in staat om op hout te printen tot een dikte van 13cm. In kleur, maar indien gewenst kan hij ook eerst een witlaag onder de kleur printen. Door wit onder de kleuren te printen komt de print er nog meer uit. HIerdoor wordt het mogelijk om een foto op donkere houttinten te printen.

BOER ZOEKT VROUW

Voor de uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw 2012 mochten wij de foto’s van de vijf boeren die doorgingen printen op panelen van 120×60 cm. De panelen zijn gebruikt bij de opnames van de speeddates van de boeren. U kunt de panelen terugvinden in het fotoalbum op de website van Boer Zoekt Vrouw, klik hier voor de foto’s.

HEINEKEN OP HOUT

Voor Heineken hebben we projecten gehad met printen op hout. Timberprint had de eer om de vergadertafels voor Heineken te ontwerpen, ontwikkelen en te printen. Hiervoor is gekozen voor een robuuste uitstraling met een lichte kleur, klik hier voor de foto’s.

 

DIRECT ONLINE BESTELLEN

Laat u verassen door de prachtige werking van hout. Voor meer voorbeelden verwijzen wij u naar de site van Timberprint, hier kunt u direct uw eigen foto op hout bestellen.