Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen op kantoor

Met akoestische plafondpanelen heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte (werk)plek te realiseren. Goede akoestische plafondpanelen in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving door goede akoestische plafondpanelen vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De akoestische plafondpanelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Met een stuk personalisatie op de print van de akoestische plafondpanelen kun je ook echt iets moois neerzetten.

Iedereen wil een inspirerende (werk)plek! Alvasi Reclame kan dit verzorgen doormiddel van akoestische plafondpanelen. Niet alleen kantooromgevingen hebben baat bij akoestische plafondpanelen. Dankzij akoestische plafondpanelen kun je ook een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms. Goede akoestische plafondpanelen dragen zo bij aan het verkoopsucces.

Daarnaast genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met akoestische plafondpanelen. Ze komen hier immers om te ontspannen en akoestische plafondpanelen met een mooie print dragen daar zeker aan bij. Kortom: je zorgt niet alleen voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving.

Waarom akoestische plafondpanelen?

  1. Geluid absorberend > de lange vezels van katoen zorgen ervoor dat geluidsgolven goed geabsorbeerd worden.
  2. Gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken > akoestische panelen zijn uit verschillende lagen opgebouwd.
  3. Brandwerendheid > akoestische plafondpanelen leveren geen brandgevaar en zijn voorzien van bepaalde brand- en rookklasse eisen.
  4. Slimme toevoeging > goede akoestiek draag bij aan het verkoopsucces.
  5. Benieuwd naar meer mogelijkheden met betrekking tot het akoestische plafondpanelen? De koffie staat klaar!