Drukwerk

Briefpapier

Voer je huisstijl consequent door in alle uitingen: van je mokken tot je briefpapier. Dit zorgt voor herkenning en een professionele uitstraling. Het slaat geen deuk in je budget: bij Alvasi Reclame kun je eenvoudig en goedkoop briefpapier bestellen. Laat briefpapier drukken die helemaal voldoet aan jouw wensen. Behalve het ontwerp, bepaal jij ook het materiaal, de bedrukking en het formaat van jouw briefpapier. Zo kun je kiezen voor briefpapier dat perfect past bij jouw merk of bedrijf.

Je staat op het punt om briefpapier te bestellen. Laat je goedkoop briefpapier drukken of ga je toch liever voor luxe briefpapier? Wil je briefpapier kopen dat zo budgetvriendelijk mogelijk is of ga je voor een duurzame oplossing? Toch wat meer van de luxe? Dan kun je het zo luxe maken als jij zelf wil. Kies bijvoorbeeld voor een gerecyclede, duurzame papiersoort van topkwaliteit en dubbelzijdige full color bedrukking. Je bepaalt zelf wat de waarde moet zijn van het briefpapier met jouw eigen logo.

Zakelijk briefpapier printen voor een professionele uitstraling
Briefpapier laten drukken voor professionele uitingen is een fantastisch idee. We denken graag mee tijdens het ontwerp. Voer je huisstijl consequent door zodat (potentiële) klanten je direct herkennen. Laat briefpapier bedrukken met jouw logo of huisstijl en zorg ervoor dat het ontwerp aansluit bij de rest van je uitingen. Je kunt zakelijk briefpapier bijvoorbeeld gebruiken voor offertes en facturen. Dat oogt toch een stuk aantrekkelijker dan een compleet wit papiertje. Laat je eigen briefpapier printen en creëer een professionele uitstraling.

Briefpapier bedrukken: welke bedrukking kies jij?
Je laat briefpapier afdrukken. Maar voor het zover is moet je nog een aantal keuzes maken. Voor welk formaat kies je, welk materiaal is het meest geschikt en voor welke bedrukking ga je? Met dat laatste helpen wij je een handje. Je kunt kiezen uit full color en PMS-kleuren. PMS-kleuren hebben allemaal een eigen uniek nummer. Het kleurresultaat is altijd en overal hetzelfde. PMS-kleuren zijn geschikt voor het drukken van enkele specifieke kleuren, zoals bij huisstijldrukwerk vaak het geval is. 1/0 houdt in dat alleen de voorzijde bedrukt wordt. 2/2 betekent dat de voor- en achterzijde bedrukt worden. Full color kleuren zijn opgebouwd uit cyaan, magenta, yellow en key. Het kleurresultaat kan afwijken. Full color bedrukking is geschikt voor het drukken van foto’s. 4/4 betekent bij full color dat zowel de voor- als achterzijde bedrukt worden.

Briefpapier bestellen: eenvoudig en snel
Heb je alle keuzes gemaakt? Van het ontwerp tot de bedrukking? Dan kun je je briefpapier laten drukken. Tijdens het briefpapier kopen kun je er alvast over nadenken waar je je brief in gaat versturen. Een gewone envelop is natuurlijk altijd een optie, maar wat dacht je van jouw gepersonaliseerde briefpapier in bijpassende bedrukte enveloppen?

Vragen? We helpen graag. Neem contact op.

MEER INSPIRATIE Drukwerk

Menu