De onbegrense mogelijkheden van een foto op hout

Foto op hout

Foto op hout in Nederland

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van foto op hout van Alvasi Reclame. Met een foto op hout zijn de meest waanzinnige creaties mogelijk zoals: een zelf gekozen foto, jouw bedrijfsreclame of laat een ontwerp over aan Alvasi Reclame. Een foto op hout kan helpen bij het creëren van sfeer in een ruimte.

Is bij jou het interieur een beetje saai, kil of ben je opzoek naar iets nieuws? Kies dan voor een foto op hout en laat jouw favoriete foto op hout printen! Niet heeft een foto op hout alleen een natuurlijke uitstraling het is ook nog eens een absolute blikvanger in elk interieur.

Een foto/print wordt rechtsreeks op het hout geprint waardoor de structuur van het hout bewaard blijft. De structuur verschilt per houtsoort en daarom bieden wij ook keuze aan uit verschillende houtsoorten, kleurinstellingen en allerlei formaten. Een foto op hout kan ook functioneren als een reclamezuil voor jouw bedrijf, laat een juiste indruk achter met een gepersonaliseerde print op hout op passerende klanten.

Een foto op hout met Alvasi Reclame, een slimme toevoeging

Niet alleen kantooromgevingen hebben baat bij een juiste foto op hout. Dankzij een foto op hout kun je ook een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms. Goede akoestiek draagt namelijk bij aan het verkoopsucces. Daarnaast genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met een foto op hout. Ze komen hier immers om te ontspannen en een juiste foto op hout draagt daar zeker aan bij. Kortom: je zorgt niet alleen voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving.

Voordelen van goede foto op hout:

  1. Professionele uitraling > creëer de juiste sfeer binnen jouw (werk)omgeving.
  2. Montage > met onze foto's op hout minder last van krimpen en blazen dan bij houtbestickering.
  3. Acquisitie > een gepersonaliseerde foto op hout heeft een positieve invloed op het aantrekken van nieuwe bedrijven en/of inwoners.
  4. Benieuwd naar meer mogelijkheden met betrekking tot een foto op hout? De koffie staat klaar!

MEER INSPIRATIE Printerieur

Kinderdagverblijf Winkies locatie Nieuwleusen

Printerieur