Fotobehang Staphorst

Fotobehang Staphorst

Fotobehang op locatie in regio Staphorst

Ontdek ons fotobehang, het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden in regio Staphorst. Wat ons betreft is fotobehang uit Staphorst hier de nieuwe standaard in wandbekleding. Bovendien is deze nieuw ontwikkelde wandbekleding exclusief verkrijgbaar via Alvasi Reclame. Geef jouw slaapkamer of kantoor de juiste sfeer met dit unieke fotobehang! Op een wand met fotobehang reflecteert het licht niet en daarmee is het zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt. Ofwel: welke fotobehangprint jij ook kiest, deze is altijd goed zichtbaar op dit uiterst stevige textielbehang. De wandbekleding is daarnaast kamerhoog tot een printbreedte van 304 cm en naadloos tot 12 m. En met zijn waterafstotende kras- en stootvaste eigenschappen kun je het fotobehang zelfs in ruimtes gebruiken waar de muren nét even iets meer te verduren hebben.

Ons fotobehang voor omgeving Staphorst heeft nog meer voordelen. Wat dacht je van een kreukvrije, heavy duty toplaag met een unieke textiellook? Dit geeft meteen een warme uitstraling en zorgt voor een enorm hoge kleurintensiteit. Het wordt geprint op een textielprinter met waterbasis eco inkten. Deze combinatie heeft een groot aantal voordelen als je het vergelijkt met andere behangsoorten. Daarnaast zorgt het voor een hoge lichtechtheidswaarde.

Fotobehang in Staphorst, een slimme toevoeging

Niet alleen kantooromgevingen hebben baat bij fotobehang. Dankzij fotobehang kun je ook een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms. Goede akoestiek draagt zo bij aan het verkoopsucces. Daarnaast genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met fotobehang uit regio Staphorst. Ze komen hier immers om te ontspannen en fotobehang in Staphorst met een mooie print draagt daar zeker aan bij. Kortom: je zorgt niet alleen voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving.

Voordelen van goed fotobehang in Staphorst:

  1. Professionele uitraling > creëer de juiste sfeer binnen jouw (werk)omgeving.
  2. Digitale fotoprinting > perfect voor digitale fotoprinting.
  3. Montage > minder last van krimpen en blazen dan normaal behangpapier.
  4. Acquisitie > een positieve invloed op het aantrekken van nieuwe bedrijven en/of inwoners.
  5. Benieuwd naar meer mogelijkheden met betrekking tot fotobehang in Staphorst? De koffie staat klaar!

MEER INSPIRATIE Printerieur

Kinderdagverblijf Winkies locatie Nieuwleusen

Printerieur