Metamorfose: van koffiekamer tot buitenkamer

Een koffiekamer met gedateerd interieur, vieze vloer en een vergeelde keuken. Dat was de basis voordat we aan de slag gingen met de project ‘de Buitenkamer’. De bewoners van de betreffende afdeling kunnen gaan en staan waar ze willen, maar niet naar buiten. Alleen is niet vertrouwd en er is onvoldoende personeel om met iedereen naar buiten te kunnen gaan.

Waarom niet buiten naar binnen halen? Bewoners kunnen dan naar ‘buiten’ wanneer ze willen. We namen het nabij gelegen, schitterende Dwingelderveld als basis. Alle wanden werden voorzien van een nieuw behang voor een 360 graden beleving. Ramen zijn bekleed met full-color geprinte rolgordijnen die naadloos doorlopen zodra ze gesloten zijn. Plafonds zijn volledig geprint en uitgevoerd met LED-verlichting, zodat er écht een daglichtbeleving ontstaat. De vloer werd vervangen door PVC met hout-look en we hebben een houten hekje rondom geplaatst om het realistisch te maken. Als laatste hebben we de keuken volledig voorzien van nieuwe folie.

Het resultaat: Een complete restyle, waarbij de bewoners onbezorgd naar buiten kunnen.

star_rate
  • Klantnaam: Zorggroep Noorderboog
  • Datum: 05-07-17
star_rate
Recente projecten
Dierenkliniek Ommen heeft nieuwe fleecevesten van Alvasi Reclame

Dierenkliniek Ommen

Ter Harmsel fysiotherapie

Saam Welzijn

QTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Call Now Button