Ramen tinten Hasselt

Ramen tinten Hasselt

Ramen tinten in Hasselt

Jouw bedrijfsvoertuig en/of bedrijfspand zomerklaar met getinte ramen ontwikkeld in regio Hasselt! Door de grote ruitoppervlakken van moderne auto's en gebouwen kan de temperatuur er zonder getinte ramen flink oplopen. Ga voor optimaal rendement van je airconditioning en een koele werkomgeving met getinte ramen vanuit Hasselt. Kies voor getinte ramen ontwikkeld nabij Hasselt voor meer privacy binnen het bedrijfsvoertuig en/of bedrijfspand.


Beperk de inkijk in je bedrijfsvoertuig en/of pand met getinte ramen. Dankzij getinte ramen uit regio Hasselt minder snel een doelwit voor inbraken.

Omdat we zowel in Staphorst als in Nieuwleusen een ruime hal hebben, staat het voertuig veilig binnen in de omgeving van Hasselt en is de kwaliteit van het aanbrengen van de ramen tint folie ontwikkeld nabij Hasselt ook gewaarborgd.

Voordelen van getinte ramen uit omgeving Hasselt

  1. Warmte-reductie van zonlicht > branderige zonnestralen worden teruggedrongen.
  2. Meer comfort > juist op warme dagen meer comfort door een koele omgeving.
  3. Blindering > getinte ramen nemen vervelende reflecties en lichtstralen weg.
  4. Veiligheid > bij een eventuele aanrijding houdt het glasfolie glassplinters van gebroken ruiten bijeen, dit vermindert de kans op letselschade.
  5. Zichtbaarheid > met getinte ramen uit omgeving Hasselt zijn kostbaarheden, gereedschappen en/of apparatuur minder goed zichtbaar.

Bekijk ook: Autobelettering en Vrachtwagenreclame