Ramen tinten Ommen

Ramen tinten Ommen

Ramen tinten in Ommen

Jouw bedrijfsvoertuig en/of bedrijfspand zomerklaar met getinte ramen ontwikkeld in regio Ommen! Door de grote ruitoppervlakken van moderne auto's en gebouwen kan de temperatuur er zonder getinte ramen flink oplopen. Ga voor optimaal rendement van je airconditioning en een koele werkomgeving met getinte ramen vanuit Ommen. Kies voor getinte ramen ontwikkeld nabij Ommen voor meer privacy binnen het bedrijfsvoertuig en/of bedrijfspand.


Beperk de inkijk in je bedrijfsvoertuig en/of pand met getinte ramen. Dankzij getinte ramen uit regio Ommen minder snel een doelwit voor inbraken.

Omdat we zowel in Staphorst als in Nieuwleusen een ruime hal hebben, staat het voertuig veilig binnen in de omgeving van Ommen en is de kwaliteit van het aanbrengen van de ramen tint folie ontwikkeld nabij Ommen ook gewaarborgd.

Voordelen van getinte ramen uit omgeving Ommen

  1. Warmte-reductie van zonlicht > branderige zonnestralen worden teruggedrongen.
  2. Meer comfort > juist op warme dagen meer comfort door een koele omgeving.
  3. Blindering > getinte ramen nemen vervelende reflecties en lichtstralen weg.
  4. Veiligheid > bij een eventuele aanrijding houdt het glasfolie glassplinters van gebroken ruiten bijeen, dit vermindert de kans op letselschade.
  5. Zichtbaarheid > met getinte ramen uit omgeving Ommen zijn kostbaarheden, gereedschappen en/of apparatuur minder goed zichtbaar.

Bekijk ook: Autobelettering en Vrachtwagenreclame