Voertuigreclame Hasselt

Voertuigreclame Hasselt

Voertuigreclame vanuit Hasselt

De uitstraling van de voertuigreclame zegt meteen iets over je bedrijf in Hasselt en omstreken. Je wilt natuurlijk graag een goede indruk maken op (potentiële) klanten, hoe moet jouw voertuigreclame je bedrijf juist presenteren? Is subtiel en bescheiden de juiste aanpak of mag jouw voertuig er écht tussenuit springen? Middels een passend advies voor jouw voertuigreclame bedenken wij een plan en vertalen dit naar een uitgewerkt concept.


Laat je voertuigreclame vanuit Hasselt voor je spreken. Al onderweg of geparkeerd, vestig aandacht op de producten of diensten die je te bieden hebt. Dit kan met voertuigreclame die perfect aansluit bij de huisstijl en uitstraling van je bedrijf in Hasselt en omstreken!

Voor een ondernemer uit Hasselt en omstreken is een voertuig zonder voertuigreclame een gemiste kans. Ben jij opzoek naar een bedrijf dat doormiddel van voertuigreclame het karakter van jouw bedrijf prachtig in beeld brengt? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. Het maken gebeurt in eigen huis. Daardoor weten wij precies welke folies geschikt zijn voor het mooiste resultaat voor jouw voertuigreclame in Hasselt. Zo gebruiken wij bij een carwrap (het inpakken van een auto) speciale 3D folies en zoeken bij toepassing van huisstijl met zorg de juiste kleur uit.

Voorbeelden van mogelijkheden voertuigreclame in Hasselt

  1. Teksten > heeft u al een pakkende slogan die blijft hangen?
  2. Volledige (gekleurde) afbeeldingen > mogelijkheid om je product te presenteren in Hasselt en omstreken.
  3. Volledig carwrap > geef je bedrijfsvoertuig een volledig andere kleur.
  4. Blinderende raamfolies > creëer extra reclame en privacy met een warmte werende werking.
  5. Benieuwd naar meer mogelijkheden voor voertuigreclame in Hasselt? De koffie staat klaar!

Bekijk ook: Ramen tinten en Volledige carwrap