Vrachtwagenreclame Ommen

Vrachtwagenreclame Ommen

Vrachtwagenreclame in Ommen

Een vrachtwagen is de rijdende werkplaats van een chauffeur. Een striping, logo, lichtbak of andere vormen van vrachtwagenreclame vanuit regio Ommen kan een vrachtwagen echt uniek maken. Vrachtwagenreclame is echter ook een prachtige kans voor elk bedrijf om zich op zijn eigen te presenteren in regio Ommen. Met iedere kilometer dat je vrachtwagen met vrachtwagenreclame in Ommen en omgeving rond rijdt neemt het bereik van je doelgroep toe.


Volgens het CBS (Centraal bureau voor de Statistiek) ligt het aantal contactmomenten voor vrachtwagens met vrachtwagenreclame maar liefst rond de 160.000 per maand. Een effectieve manier om nieuwe klanten te bereiken en naamsbekendheid vanuit Ommen uit te breiden.

Voor een bedrijf is een vrachtwagen zonder persoonlijke vrachtwagenreclame ontworpen nabij Ommen een gemiste kans. Vrachtwagenreclame vanuit omgeving Ommen is dé manier om op groot formaat onder de aandacht te komen van miljoenen (zakelijke)automobilisten. In Staphorst en Nieuwleusen hebben we een ruime hal waar de vrachtwagen(s) bij Alvasi Reclame binnen kunnen staan. Zo wordt de veiligheid en de kwaliteit van het aanbrengen van de vrachtwagenreclame folie voor jouw bedrijf in omgeving Ommen ook gewaarborgd. Bovendien zijn we qua planning niet onderhevig aan het weer.

Voordelen van vrachtwagenreclame regio Ommen

  1. Oneindig veel contactmomenten > of je bedrijfsvoertuig nu onderweg naar een afspraak is of geparkeerd staat, laat een impressie achter in de omgeving van Ommen.
  2. Professionele uitstraling > niets laat beter zien dat je je bedrijf serieus runt dan juiste vrachtwagenreclame. Schep vertrouwen bij je doelgroep!
  3. Uitbreiden van naamsbekendheid > juiste vrachtwagenreclame leidt tot herkenning in het straatbeeld.
  4. Eenmalige inverstering > en je profiteert jarenlang van het resultaat.
  5. De mogelijkheden zijn eindeloos > met Alvasi Reclame is alles mogelijk voor jouw vrachtwagenreclame, laat je adviseren!

Bekijk ook: Volledige carwrap en Ramen tinten